Gratis fragt over 600,-
Hurtig levering
14 dages fortrydelsesret
Julegaver byttes tom 15. januar

Spaghetti med tun

Anna fra Made by Mama har lavet en dejlig nem opskift på spaghetti - perfekt til sultne unger efter skoletid.
Retten kan nemt opvarmes dagen efter, om der skulle være noget tilbage - eller måske bruges til madpakken.
Og de unge mennesker kan let selv stå for madlavningen...

Her får du opskiften på 4 portioner som hovedret

Du skal bruge...

TOPPING, KRYDDEROLIE

Krydderolien laver du således...

Varm olien forsigtigt op og tilsæt krydderiblandingen. Lad det lige boble let op og tag derpå gryden af varmen. Dette kan med fordel gøres dagen før. Opbevares på patentflaske og bruges som topping på pastaretter og salater m.v.

Sådan gør du...

PASTAEN

Kog spaghettien i rigeligt saltet vand, efter anvisningen på pakken, ca 9 minutter.

  • Skyld og rens peberfrugterne, halvér dem og skær dem i strimler.
  • Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver.
  • Svits peberfrugterne i olie på en pande ved middel varme.
  • Tilsæt hvidløg og reven af citronen. Brug gerne et juliennejern.
  • Smag til med salt og peber fra kværn og et par dryp citronsaft.

Hæld vandet fra spaghettien.

  • Vend tunstykker, og olien fra de to dåser, i peberfrugtblandingen og kom derpå persille og basilikum med på panden.
  • Vend nu hurtigt det hele rundt sammen med spaghettien.

Dryp evt med mere krydderurteolie og pynt med persille. Servér omgående, gerne i opvarmede dybe tallerkener.