Gratis fragt over 600,-
Hurtig levering
14 dages fortrydelsesret
Besøg butikken på Valby Langgade 217

Kunderne siger


Her har vi samlet udtalelser fra kunder, som har besøgt os i butikken - eller handlet på vores webshop.
(Det er altid rart at høre hvad andre siger...)


Bestilte mine varer og fik dem leveret hjem til døren samme dag. Returnerede efterfølgende den ene vare pga. fejlkøb, og blev mødt med et smil. Købte yderligere i deres fysiske butik, hvor jeg blev budt på en smagsprøve og en kop kaffe - hvad kan man sige, det er da service i TOPKLASSE
Carol

Købte en lampe fredag eftermiddag. Lørdag formiddag ringer indehaveren af No217 og spørger om man må komme personligt forbi og aflevere lampen. Det er der ikke noget at sige til andet end et kæmpe syntes godt om herfra!
Adam

Har idag været i denne super hyggelige, lækre og flotte butik, fyldt med fristelser og en service i top. Hyggelig snak og hjertevarme mærker man straks man kommer ind. Det er første gang i denne fantastiske butik, men ikke sidste gang. Kig forbi, det vil du ikke fortryde.
Jannie 

Super dejlig butik med mange lækre ting. Servicen er langt over det forventede fra det skønne personale. Kan på det varmeste anbefale både butik og online.
Morten

Fantastisk betjening - flotteste butik ever. Godt at vi fandt jer på nettet, ellers havde vi ikke vidst I eksisterede.
Vi kommer tilbage igen og jeg skal nok anbefale jeres butik. 
Lotte

Jeg skulle bruge noget mere service fra HKliving og fandt jeres skønne webshop og butik i den søgen, og det har været en kærlighedshistorie lige siden. I gør det bare SÅ godt som en trio af ildsjæle.
Mia

Fantastisk sted med de mest entusiastiske og hjælpsomme mennesker!
Kira

Så mange fine ting og sager, kunne købe det hele.
Kan varmt anbefales.
Ann-Charlotte

Der er tale om en virkelig unik butik. Alene dens indretning er meget inspirerende. Jeg handler ofte der både ting til mig eget hjem, men også tit gaver til andre. Ejerne er virkelig dygtige til at vejlede en og meget venlige. No 217 er et sted det er let at føle sig velkommen.
Tina

Perfekt kundeservice. Var straks på banen da en af de valgte varer var udsolgt og hjalp på vej med alternativer.
Hurtig levering, sikker indpakning og fint returkort. Rigtig godt eksempel på at det kan lykkedes en lokal detailbutik også at opbygge en webshop hvor kunder fra hele landet tør handle. Jeg kommer tilbage.
Laila

Man kan med det samme man træder ind i butikken mærke den der helt specielle entusiasme man oplever, når ejerne er passioneret omkring det de laver. Og det de laver er de bare kanon gode til! Sikke et univers, sikke lækre ting og sikken venlighed. Her får man en kop kaffe i hånden og børnene en is, og så kan man gå på opdagelse i den mest fantastiske butik jeg længe har set. Kom hjem med flere “godter”,og det er bestemt ikke sidste gang vi har sat vores ben der!
Marianne

Virkelig en god service! Jeg henvendte mig pr. mail, og fik samme dag svar retur. Der blev både lagt varer til side til mig, og bestilt varer hjem fra Holland. Jeg blev løbende holdt opdateret, og så snart alle varerne var klar til mig, blev der straks givet besked herom. De blev afsendt dagen efter betaling, og efterfølgende dag modtog jeg dem. På trods af at alt foregik pr. mail, føltes det som at jeg fik personlig betjening. Gør det gerne igen!
Tine

Købte fint skab fra HK Living. Super flot og kanon god service. Hjalp med at bære skabet op i lejligheden
Morten

Enormt fantastisk service og så lækre varer.
Annemone

Så fin butik og helt fantastisk service!!
Boline

Skønneste univers og skønneste mennesker ..Altid på mærkerne og service mindede ..
Fed og gennemført stil.
Vicky

Skønne ting. Super service. Personlig levering i København. Hurtigt og med et smil, på den dag du ønsker
Lene

Fin service, at de pakker ens gaver ind gratis ved online-køb. De var super flot pakket ind. Også hurtig levering
Maja