Gratis fragt over 600,-
Hurtig levering
14 dages fortrydelsesret
Besøg butikken på Valby Langgade 217

Om os

Lær os bedre at kende - Hvem står bag No217 Interiør
 
Mette kommer fra Fyn, har efterhånden boet i København i rigtig mange år. Mette er uddannet dekoratør og har i flere år arbejdet med dekoration og styling af butikker. Elsker farver og er bestemt ikke mange for at teste en ny farve af
Boliginteriør er ikke fremmed og bestemt en ting, Mette elsker at beskæftige sig med.
Kim, født og opvokset i København, uddannet inden for butiksfaget for mange år siden. Er glad for at være tilbage hvor det hele startede. Elsker kundekontakten og mødet med mennesker. Der er altid tid til en sludder.
Privat danner vi par, og er i foråret 2019 flyttet til Strøby Egede på Stevns.

I sommeren 2020 startede vores datter Millemarie også i butikken - og vi er nu et vaskeægte familie firma. Millemarie er all-round. Hun er vokset op med butikken og har været med på messer og besøg ved leverandør i mange år. 
 
Hvorfor hedder vi No217 Interiør?
Jo, nummeret stammer simpelthen fra husnummeret på butikken på Valby Langgade.
•    det skulle være enkelt
•    let at huske
•    fortælle hvad vi sælger 
 
Og så endte vi med No217 Interiør.
 
Butikken i Valby åbnede februar 2014, og selve webshoppen kom til i februar 2015 - altså et år efter. Butikken i Valby fører det fulde udvalg, du finder her på webshoppen (dog ikke de sæsonvarer, som ikke er i sæson - da må vi lige en tur på lageret). 
 
Vi har valgt at tilpasse vores åbningstider efter den beliggenhed, vores butik har. Men du må ikke tro, vi driver den af, når nu butikken først åbner lidt senere end måske andre butikker. Om formiddagen har vi fokus på webshoppen og kontakten med leverandører, bestilling af varer, udpakning og trimning af butik, så vi netop har tid til dig som kunde, når vi åbner. Det er muligt at lave aftale om en VIP-aften, hvis du kan samle en flok veninder/venner. 
Det vil vi elske!
 
På hverdage har vi åbent kl. 12 - 18 og lørdag 10 - 15. Fra maj måned 2024 vil vi også have åbent den første og sidste søndag i måneden.
Dog med undtagelser hvis der er fødselsdage mv. men det melder vi selvfølgelig ud.
Til højtider kan vi have udvidet åbningstid - som f.eks. til jul. Det vil vi altid skrive på Facebook og Instagram.
(Og andre gange kan vi holde lukket grundet ferie - vi er en lille familie).
 
Vi bliver så glade
Hvis du vil følge lidt med - Det kan være på Facebook eller Instagram, hvor vi poster inspirationsbilleder og fortæller om livet i butikken.
Vi har også et nyhedsbrev, der udkommer, når Mette har noget på hjerte, og som er lidt mere værd end blot et opslag på de sociale medier. Du tilmelder dig nyhedsbrevet via link på webshoppen (findes nederst på forsiden). Et par gange om året afholder vi kundeaften. Det er et lukket arrangement efter lukketid, hvor ofte en leverandør kommer og fortæller sin historie, og vi byder på lidt lækkert til smagsløgene.
Du vil også støde på smagsprøver og live musik på udvalgte lørdage - så der er god grund til at følge med på de sociale medier. 
 
Vi håber, du er blevet inspireret til at besøge butikken i Valby, og om ikke andet - at du finder noget lækkert til dig eller din bolig her på shoppen.
Bedste interiørhilsner
Millemarie, Mette & Kim