En absulut favorit hjemme hos os!
Trøfler er en luksus og vi føler virkelig - at vi forkæler os selv, når denne ret er på menuen...
Meget simpelt. En skefuld trøffelsmør, vendt rundt i friskkogt pasta - smager virkelig lækkert.
Det er en let og delikat ret til gæster på en hverdag. Hvis du er heldig - og kan skaffe helt friske trøfler, så vil denne ret nå magiske højder.
Frisk trøffel kan høvles over pastaen lige inden servering (men du kan sagtens nøjes med trøffelsmør).
Til 4-6 personer skal du bruge...
- 500 gr. pasta trenette fra Made by Mama
- 1 glas trøffelsmør fra Made by Mama
- Evt. frisk trøfel og basilikum
Sådan gør du...
Kog pasten som anvist på posen, hæld vandet fra - og vend trøffelsmørret i den varme pasta.
Anret og server.
Lettere bliver det næsten ikke.
Du kan pynte retten med lidt frisk basilikum, velbekommen