Når hverdagen melder sin ankomst - så kommer Anna os til undsætning.
Denne pastaret en god ret at have i baghånden. Den er hurtigt lavet, kan stå alene - men også spises sammen med kød eller en salat.
Opskiften til 4 personer lyser:
DET SKAL DU BRUGE
- 400 g Fidanzati, Made by Mama
- 2 spsk Ekstra Jomfruolivenolie, Made by Mama
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 200 g spinat (det færdigskyllede fra supermarkedet)
- 2,5 dl. piskefløde
- Saften fra en citron
- Friskkværnet peber
- Salt
- Friskrevet parmesan, Made by Mama
- Chiliolie, Made by Mama
SÅDAN GØR DU
Starte med at sæt vand over og kog pastaen som anvist på posen.
- Sauter hvidløg i olivenolie i et par minutter.
- Tilsæt spinat og lad det falde lidt sammen, før du tilsætter fløde og saften fra ½ citron.
- Lad det simre i 5 min.
- Smag til med ekstra citronsaft, salt og peber.
- Server i en dyb tallerken med masser af parmesan og toppet med chiliolien.
Og bum du har nem og hurtig aftensmad!