Retten her får os til at tænke med Lady & Vagabonden...
Pappardelle med kødboller i tomatsauce - mumms!.
Det er en klar favorit hos Anna og familien Made by Mama - med et par hurtige tips og tricks tager den ikke lang tid at lave.
Opskiften til 4 personer lyder...
DET SKAL DU BRUGE
Kødboller
- 350 g hakket oksekød
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1,5 spsk pastakrydderi, Made by Mama
- 1,5 tsk salt
- 20 g groftrevet parmesan, Made by Mama
- 1 æg
- frisk kværnet peber
- olivenolie til stegning – evt. fra Made by Mama
SÅDAN GØR DU
Rør farsen til kødbollerne sammen, du blander blot alt i en skål.
Form dem i mundrette kugler og steg dem på en pande i olivenolie.
Sæt vand over og kog pastaen.
Når alle kødboller er stegt, skruer du ned for varmen og hælder tomatsaucen på.
Tomatsaucen skal kun lige varmes igennem, så afpas tiden med pastaen og kom den på, når der er fem minutter tilbage af pastaens kogetid.
Anret i en stor pande.
Kom pastaen på først og hæld kødbollerne og tomatsaucen over.
Spis med masser af frisk revet parmesan og et par dryp chiliolie.
Velkommen til det ægte Italien hjemme i dit køkken!