Spaghetti med olivenolie og pastakrydderi

Meget basic opskift, hvor hver enkel råvare kommer til sin ret!
Retten tager kun 10 min at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at lave god hjemmelavet mad...

Til 4 personer skal du bruge følgende:


Sådan gør du...

Kog spaghettien i rigeligt saltet vand, efter anvisningen på pakken, ca 9 minutter.
Rør jævnligt rundt, så spaghettien ikke klister sig fast.

Tag skålen, som du vil anrette pastaretten i frem. Bland pastakrydderi med olien. Rør rundt til du er sikker på, at alt krydderiet er blandet op - lad det nu stå og trække mens pasten koger færdig.

Når spgahettien er al dente, hældes vandet fra i et dørslag. Det er dog vigtigt, at du ikke ryster alt vandet fra... den må gerne være lidt våd.
Hæld derefter pastaen op i skålen med olien og krydderiet.
Den våde pasta er med til at bløde de tørret krydderier op, så de bedst lægger sig omkring spaghettien.

Slut af med at top retten af med frisk revet parmesan og evt. lidt cirtonolie.
Har du tomater liggende kan disse også smage godt til, velbekommen

 

PS: Billedet er med pasta Trenette, som også kan bruges