Bestilling & forsendelse

Hurtig, nem og inspirende shopping; det er hvad vi tilbyder. Derfor får du også din pakke med lynets hast. Har du brug for hjælp, så ring til os på +45 25 119 217 eller send en mail til butik@no217.dk

LEVERING
Hvis du når at lægge din ordre inden kl. 10.00 på hverdage, vil din ordre blive afsendt samme dag. Bemærk dog, at der i tilfælde af forsinkelser hos leverandører eller under højtider/ jul kan forekomme længere leveringstid. Forsendelser til Bornholm, og andre danske småøer, kan i visse tilfælde tage en ekstra dag om at nå frem til dig.

Opstår der forsinkelser hos Post Danmark eller GLS, kan No 217 ikke drages til ansvar. I tilfælde af svært forsinkede varer (10 dage) eller udeblevne leverancer, fremsender vi selvfølgelig, uden beregning, en ny vare til dig, såfremt den stadig er på lager.

Du modtager altid en ordrebekræftelse på dit køb. Det er din sikkerhed for at vide, at ordren er gået igennem. Straks din pakke er afsendt, vil du blive kontaktet og du vil modtage et trackingnummer.

FRAGTPRISER
Priserne på fragt er følgende:

  • Fragt i Danmark v. køb under 500 kroner: 39 DKK
  • Fragt i Danmark v. køb over 500 kroner: 0 DKK
  • Fragt udenfor Danmark: 200 DKK

LEVERING AF MØBLER
Vores større møbler bliver leveret med anden transportør og der tillægges derfor fragt (Levering til ikke brofaste øer, tillægges der yderligere Ø-tillæg)
Kontakt os for at høre nærmere.

AFHENTNING I BUTIK
Du er selvfølgelig altid velkommen til at afhente din pakke i butikken. Vi bor på Valby Langgade 217, 2500 Valby.

TOLD OG MOMS
Bestiller du fra et ikke EU-land, undgår du at skulle betale dansk told og moms. Vær dog opmærksom på, at varen bliver påført lokale skatter og told, som No 217 ikke kan drages til ansvar for. Tilbageholdelse af din pakke i tolden kan i øvrigt forsinke forsendelsen.