Påskeæg i skønne farver fra danske Bungalow. Jeg tror Bungalow er mest kendt for deres velourpuder, smukke blokmønstre og stjerner til jul. I år er vi faldet for deres smukke papirspynt til påske.

Det er egentlig sjovt, for jeg plejer slet ikke at pynte særligt op til påske. Men disse fine farver på æggene kunne jeg ikke stå for! Jeg skal selv have dem på et par forårs grene hjemme i privaten. Ikke nok med de er smukke, så er de faktisk også lidt praktiske – de kan nemlig “slås sammen” og nemt pakkes væk i en pose eller kasse når påsken er overstået.

Se dem alle lige her!

påskeæg

Ja, dette er vores bud på årets påske pynt.
Tænker æggene vil pynte på påskebordet, sammen med ny sået karse i æggebakker til familiefrokosten…

En anden nyhed fra Bungalow er duge. Og her har vi kastet os ud i noget med farve og mønstre (det er lidt vildt) – men vi elsker farvesammensætningen og historien bagom med håndværket. Hver dug er håndlavet, ja selv mønstret på dugen er håndtrykt med det som hedder blokprint. Kort og meget simpelt fortalt, så tager man en træklods, “snitter” det mønster der skal trykkes… og er det flere farver – så en træklods for hver farve der skal trykkes. Så trykker man det areal man skal bruge til at sy efter. Så ja, hver enkel dug er lavet en for en. Dugene har alle en farvet kant som afslutter dugen kanten rundt.
Det er dug med tilsat kærlighed!

Zen stone grey Zen rose

Dugene måler 150 * 250 cm
Se bord tekstiler her!

Til dugene kommer der også smukke mundservietter, de er  dog ikke landet endnu.
Glæder mig til at se dugene på borde rundt om i kolonihaver, sommerhuse og haver til foråret og sommeren…

Det var lidt ideer til påskebordet
Mette


Ja, nu vil vi altså snart  igang med udeliv.
Det kan godt være det er frost og vinter, men vi vil ha´ forår.
Lidt ligesom der er snart er i vores butikker.
Lyse tider, hygge i haven og gården. Gerne med en hyggelig plaid.
Vi nyder disse dage hvor vi pakker nyheder og forårsvarer ud.
Og kommer hurtig til at længes efter en kaffetår i det fri.

En af nyhederne…
Jeg er vild med denne trolly i rattan, jeg er sikker på man kan finde mig på forårets loppemarkeder med denne trillende efter mig.
Ja eller blot til hverdag til dagens indkøb.
Kig forbi vores OUTDOOR kategori, her finder du masser af skønne sager til udelivet.

I år har vi igen fået flere af de smukke stribet plaider (de plejer at gå hurtigt, siger det bare) – og til at matche op, har vi i år fået ensfarvet plaider som passer til striben. En plaid er sjældent nok, vi kender det selv… når først hyggekrogen er taget i brug – så samles familien og alle vil have en plaid om sig… de voksne drikker kaffe og ungerne varm kakao.
Nå jeg smutter, der skal sættes kaffe over
Mette


Lige om lidt er det Valentine!

Det er nu ikke for, at vi selv fejrer dagen så meget.  Du ved med blomster og store dyre gaver. Men en sød lille ting er jo altid velkommen (og det uanset dag og anledning) – hvis du har det ligesom os, og blot lige vil give en lille ting, så anbefaler vi DROPS fra Drops by Samira.

Bag Drops by Samira står en smuk unge dame kaldet Samira – hun har altid elsket slik. Da hun var barn, kogte hun slik med sin bedstemor. Da hun var lidt ældre, alene og senere kom hele  hendes familien til, mand og børn. Smagen er det vigtigste. Men samtidig skal det være en helheds oplevelse, så der holdes øje med alle detaljer – duften, konsistensen, farven og emballagen er alle vigtige elementer.

Basereret på traditionen for håndlavede slik, arbejdes der hele tiden med nye varianter. Der bruges kun nøje udvalgte basale ingredienser og der gås ikke på kompromis. Sådan skaber Samira det unikke, intense smags univers.  Hun siger: “Vi lancerer kun et nyt produkt, når vi ikke kan forestille os, at det kunne smages bedre, se bedre ud, eller være mere smukt pakket. Det tager længere tid at få det til at ske, men vi er glade for at tage den tid. Perfektion tager altid tid“.

Så er du ude efter den perfekte lille gave til enhver anledning, så anbefaler vi en smuk æske med lækre hjemmelavede drops!
Vi har dem i 5 varianter, alle med forskellige smage, alle i skønne emballager, alle drops i smukke metallic toner.

Sweet Valentine fra Mette

PS: Hvis du kigger forbi en af vores butikker, byder vi gerne på en smagsprøve…


Toscana? (nej vi er ikke blevet rejsearrangører)
Men lad os tage dine smagsløg med på en lille rejse.

Tønde til olivenolie

Kender du Made by Mama?

Vi er enormt stolte af at vi kan præsentere  Made by Mama i No217.  Vi snakker her om de lækreste delikatesser og det mest vidunderlige køkkengrej. Må jeg nævne olivenskærebrætter, peberkværne og skøn olietønde (ja, det er bestemt min egen favorit, den der olietønde. Altså ud over citronolien!). Vi faldt med det samme for de skønne produkter da vi første gang blev præsenteret for mærket. Og glæden er stor ved at kunne præsentere det i butikken og her på webben. Må jeg opfordre dig til at tage et kig på de skønne sager – Made by Mama

Et af de produkter som først blev “revet” ned fra hylderne her i butikken er trøffel smør.
Og hvad skal du så lige bruge det til? Jo, du kunne jo lave denne lille luksus ret til morgenbordet.

Røræg med trøffel smør
Opskriften er til 2 personer.

1 spsk. trøffelsmør
15 små krydrede tomater i små tern
50 gram Mozzarellaost i små tern
4 store æg
salt
friskkværnet peber
1 stilk frisk oregano – kun bladene
1 spsk. trøffelsmør til anretning

Smelt trøffelsmørret på panden. Vend tomaterne i smørret og derpå Mozzarellaosten i få minutter. Pisk æg, salt og peber let sammen med en gaffel og hæld massen over på panden. Vend forsigtigt rundt. Sluk for panden og lad æggemassen stå og samle sig.

trøffelsmør

Anrettes gerne i en lidt dyb tallerken.
Top op med en ekstra klat trøffel smør og drys med oregano blade. Andre krydderurter kan bruges efter smag og behag.

Opskriften har vi lånt fra Made by Mamas egen hjemmeside, du kan se flere opskrifter lige her! 

Min helt egen favorit er citronolien – pastaen smager himmelsk med sådanne dråber på.
Glæder mig til at smage mig gennem resten af sortimentet. Og ikke mindst teste nogen af de lækre opskrifter.

Held og lykke – velbekomme!

Bedste hilsner
Mette


Må vi præsentere vores nyeste brand COCOON TEA ARTISANS.
Dejligt her i den kolde tid, hvor vi alle bare helst vil sidde indenfor og hygge.

Pigerne bag brandet siger selv  “Vi elsker te” – og jo, vi nyder også meget gerne et glas tea, især når historien bag er god.
Og her blev vi fanget

Serien består af 7 forskellige slags tea (den 7. er endnu ikke på webben) – alle med skønne aromaer og smag i bedste kvalitet.
Og ja det er ikke lige meget hvordan du tilberedere teen. Nogle skal have 80 grader varmt vand, andre 90 og andre igen 100 grader. Men det har vi helt styr på, hvis du kigger forbi.

Der bruges kun de bedste ingredienser for at gøre dig, din krop og dit sind lykkeligt. Alle teer fra COCOON er økologiske og fri for dårlige pesticider.
Teen indeholder vitaminer, mineraler og antioxidanter, som den oprindelige te plante Camellia Sinensis har at tilbyde kroppen. Camellia sinensis er planten hvis blade og knopper bliver brugt til at lave te af.  Man kan både lave grøn, hvid, sort og Oolong te fra denne plante. Og sidst men ikke mindst er der den beroligende effekt på sindet via tea fra denne plante.

Teen sælges i smukke silke pyramide poser, som kommer i en smuk metal dåse. Hver dåse indeholder 15 små silke poser med 2 gr. te. Hver pose rækker let til en kande te og du kan tilmed købe en lille mini dåse som du kan opbevarer den brugte tepose i til næste kop te. Og det forlyder, at kokkene på byens bedste restauranter bruger samme te i deres madlavning og kager. Det er bare om at udnytte de smagfulde teblade.

Er du blevet nysgerrig og vil smage en af de allerbedste – de kalder den teens champagne, nemlig Darjeeling Oolong så kig ind forbi Valby Langgade 217, vi laver meget gerne en dejlig kop te til dig.
Eller er du bare blevet nysgerrig og vil læse mere så se udvalget lige her!
Alle varianter kommer også i en refil pose.

Januar hilsner, Mette

 


Vi er ret vilde med vores nye forklæder fra Hollandske WITLOFT.
De er simpelthen en drøm.

Tænk at iføre sig et håndlavet læder forklæde, som bare bliver skønnere og smukkere jo mere det bliver brugt. Forklædet har fået en behandling inden du køber det – og skal ikke vedligeholdelse. Blot bruges. Nemmere kan det ikke blive.

Den perfekte gave til Fars dag!

Kan du lige se din far (mand) i sådan et smukt forklæde . Det er ligesom om, at det skaber en vist autoritet. Man ved pludselig lidt mere om vinen, om maden, om håndværket man er i gang med… En fed følelse.  Og måske bliver man nyforelsket i manden som pludselig står der iført det smukke læder forklæde.

Nu er det så bare at du skal vælge hvilket forklæde det skal være. Farven kan vi ikke rigtig hjælpe med, vi har valgt de tre farver som vi selv er mest vilde med (og har selv svært ved at vælge hvilken farve det eventuelt skulle være).

Men størrelsen. En størrelse large passer langt de fleste – så her går du nok ikke helt galt i byen. Men skal gaven gives til en ekstra høj person, så køb det ekstra large forklæde. Du kan næsten gøre hvad du vil med forklædet – som tidligere skrevet, skal det blot bruges.

Men når det ikke er i brug, så skal det helst hænge på en knage. Er der ikke plads til det, så skal det rulles forsigtigt sammen i æsken igen. Det må absolut ikke lægges sammen, der vil komme folder i læderet som ikke kan rettes ud igen.

Her er de tre farver. Sort – Cognac – Brun
Priserne hedder: Large 1150 ,- og ekstra large 1200,- (der går trods alt lidt mere læder til)

Og husk vi pakker fin ind. Du kan købe gaven på nettet, du kan vælge selv at hente pakken – eller få den sendt med GLS.

 

Ja tak, send mig straks videre til mit køb!
Tillykke med fars dag d. 5. juni, Mette


HVIS JEG SKULLE TIL KONFIRMATION
Ville jeg have dette med som konfirmationsgave. (Ja, det er jo nemt nok for mig – når jeg nu har sådan en interiør butik – tænker du sikkert). Men umiddelbart ser jeg ikke vores butik som en til de helt helt unge, men selvfølgelige kan jeg komme på op til flere gave ideer til årets konfirmand/konfirmandinde. Og vi har faktisk en del søde unge piger (nu jeg tænker over det) som kommer og kigger – og som køber fede ting til deres værelse eller gaver til deres venner.

Mærker jeg ville kigge efter til gave ideer til en konfirmation, ville være:
Anne Black – Hængeurtepotte fra kr. 250,-
Be-poles – lille papirs pose, til opbevaring eller en kaktus fra kr. 69,-
By Wirth – smart læder snor til ophæng af postkort og beskeder kr. 219,-
JUKSEREI – Lykke armbånd, ønsk og vent kr. 110,-
HK Living – Trendy væg ophæng kr. 199,-
Klei – Smuk porcelæns krukke til smykker fra 199,-
Palsby & Nash – Fed taburet til værelset  kr. 675,-
Puebco – Undulat til sjov og ballade kr. 139,-
Storytiles – Hollandsk kakkel med motiv kr. 199,-

Og det kunne se sådan her ud….

Konfirmationsgave ideer

Mange små fine gave ideer. Gaver fra kr. 69,- og det må man da sige er noget for enhver pengepung – hver lille ting kan sagtens gå alene, men kan også matches hvis budgettet er lidt større.

Husk vi pakker altid fint ind, uanset om du handler her på web shoppen eller i en af vores butikker. Og skal det gå rigtig stærkt med at handle, så klikker du blot på en af de ovenstående linjer og lander lige præcis på et af produkterne fra billede collagen. Men ellers vil jeg opfordre dig til at surfe lidt rundt på web shoppen, der er faktisk rigtig mange spændende gave ideer.

Nu er der kun at ønske tillykke til årets konfirmander – og håbe at de får en skøn dag.
Held og lykke med fremtiden (til de måske kommende kunder i No217)
Kærligst Mette

PS: Et gavekort er selvfølgelig også en mulighed – og det kan også købes online, lige her!

 


Mor er den bedste i verden (Ej, er det bare lidt for brugt?)
Måske. Men ikke desto mindre så er det mors dag søndag d. 14. maj og da skal der gaver på bordet.
Det behøves ikke at være kæmpe store pakker, små fine æsker er ligeså velkommen.
Og måske små æsker med PERNILLE CORYDON påtrykt…

 

Vi har lige nu en meget smuk kollektion i butikken som Pernille Corydon kalder DAYLIGHT. Altså jeg ville elske at få en fin lille ting fra denne kollektion – og jeg er mor!

Daylight kollektionen er drevet af lysets skønhed. Pernille elsker mødet mellem lys og stærke former, og elsker at omdanne disse visuelle møder til smukke smykker. Og det må vi sige er lykkes hende. Vi er jo vilde med det enkelte design, som både kan bruges til hverdag og fest.

Husk du kan bestille gaven til mor på vores webshop. Du kan vælge at få gaven fint pakket ind, du kan vælge om gaven skal sendes – eller om du selv vil komme forbi en af vores butikker for at hente pakken. Vi har både butik på Islands Brygge og i Valby.

Rigtig god fornøjelse, husk mor skal forkæles på mors dag

Mette

 

 


Snart er det tid til at slappe af under åben himmel – og hvorfor ikke gøre det med stil i Verona flet liggestol fra MUUBS.
Vi er virkelig faldet for denne lækre lounge liggestol. Den måtte gerne “flytte” hjem på terrassen.

Stolen er lavet af Polyrattan, et materialet der lever op til alle de krav vi som hus og haveejere kræver for at får smukke og vedligeholdelses frie have møbler.
Skøn og komfortabel lounge stol, helt perfekt til dag i solen.

Der er mulighed for, at justere både stolens ryg samt længden på puffen. Det betyder at stolen altid passer til lige præcis dig.

Puffen skubber du let ind under stolen når ikke du bruger den, og trækker den ud når benene skal op…

Stolen kommer inkl. lækkert hyndesæt som kan tåle en let lille regnbyge.

Hvis du vil have mere OUTDOOR inspiration, så klik ind på kategorien lige her!

Og skal du lige prøve stolen her inden du køber den…
Ja, så står der en på Valby Langgade 217 som du er velkommen til at komme og prøve :-)


Solar Jar

Photo by Just Right

Miljøvenlig, energisparende og dekorativ. Dette beskriver rigtig fint, de sjove Solcelle lysglas – Solar Jar vi har i NO217.

Solar Jar er en smart og enkel solcellelanterne fra Sydafrika med solcelledrevet LED lys. Den opsparer solenergi i løbet af dagen og giver lys om aftenen, ved hjælp af en lille magnetkontakt på låget af glasset. En sjov og miljøvenlige alternativ lyskilde til sommeraftnerne.

Låget er udstyret med 4 små solcelledrevet LED lys og et solpanel, der, når det placeres i sollys, oplader LED batterier til 6-9 timers brug.

En god historie: Solar Jar er et rigtig sydafrikansk high-tech produkt. Den er udformet som en fuldt udbygget lyskilde til folk i områder uden elektricitet og er blevet et rigtigt kult produkt i Sydafrika. Solar Jar har indtil nu skabt mere end 55 fuldtidsstillinger for tidligere arbejdsløse mænd og kvinder fra Alexandra og Soweto Townships. De producerer en stor del af det i hånden, det sikrer højeste kvalitet og lang levetid.

Her hjemme i Danmark har vi ikke lige så mange problemer med elektriciteten, men vi ELSKER at hygge. Og det er da bare hyggeligt med solskin i et glas. Lad Solar Jar op i solen i løbet af dagen og fyld det med fine ting, (men de kan også sagtens være tomme) og give et hyggeligt lys på terrassen en lun sommeraften. Eller tag den med på en heldags tur til stranden, så kan de stå og lade op i solen, imens i bader og lyse når aften er faldet på og have aftenpicnic på stranden.

Find Solar Jar her: Solcelle lysglas

Solar Jar mørk

Photo by Just Right


logo jukserei

JUKSEREI er vores nyeste brand inden for smykker.
Mærket blev grundlagt i 2012 af den danske modedesigner Chanette Pedersen, der arbejdede i mange år i modebranchen. I dag er hun bosat i Berlin, hvor designet bliver til.

Stilen er tidsløs og ikke sæsonbestemt – men med øje for det personlige.

jukserei

På billedet ser du de fine HOOPS øreringe.

Smykkerne er håndlavet i Italien af 925 Sterling sølv – guld smykkerne er forgyldt med 24K guld. Med håndlavet mener vi, at hvert smykke har været i hænderne af flere omgange. Det betyder også at der kan forekomme små variationer i størrelser eller farve – dette indikerer ikke fejl, men gør blot smykkerne til unikaer.

Vi må lige slå et slag for de søde lykke armbånd
Den perfekte gave til en helt speciel person . Good luck armbåndene er håndlavet og består af en smuk lille silkesnor med vedhæng.
Den søde historie lyder: “Når du tager armbåndet på, skal du ønske. Når armbåndet falder af, går ønsket i opfyldelse“.
Armbåndet fås i 7 forskellige farver og med 3 forskellige “vedhæng” – Og koster 110 kr.

armbånd

Glædelig jul – husk vi har åbent 2 dage endnu inden juleaften…
Mette


Så er det sidste chance for at vinde en advents GIVEAWAY på vores instagram i morgen søndag.

Alt du skal gøre er, at LIKE billedet – så trækker vi lod søndag d. 18. december kl. 20.00. Vinderen får direkte besked og navn offentlig gøres på siden samt Facebook. Held & Lykke
Glædelig advent Mette


sæbekarklude

Humdakin er et nyt dansk mærke som netop er kommet på marked her i starten af december.
Brandet er skabt af Camilla Schram som er passioneret omkring sit brand – alt er enkelt, elegant, skandinavisk, og ikke mindst af lækker kvalitet.

Farverne er inspireret af de danske kyster og skove. Kollektionen omfatter rengøringsmidler, moderne husholdning, hudpleje og lækre karklude, håndklæder og viskestykker. Hos No217 har vi taget lidt rengøringsmidler ind i vores sortiment og er meget spændte på modtagelsen – og selvfølgelig de super lækre strikkede karklude og håndklæder som begge dele kommer i en 3-pak.

Er sikker på de kommer til at lægge under flere juletræer her om et par dage…
Super lækker og miljø venlig julegave.
Karklude og håndklæder er fremstillet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, med fine læderdetaljer. I serien af rengørings produkter vil du finde nordiske ingredienser som havtorn, kamille og Salvia for en behagelig og langvarig duft.

Ta´godt imod HUMDAKIN


Det er liiige om lidt, at det hele rigtig starter.
De voksne får travlt.
Der kommer masser af hemmeligheder.
Lys som skal tændes. Og børn tæller dagene.
Det er selvfølgelig JUL vi taler om.
Bryggen 1Bryggen 2
Hvis du vil skyde julen godt igang, så kig forbi BRYGGEN på lørdag, hvor alle butikkerne er i julehumør.
Masser af aktiviteter – hygge – gløgg og måske man kan være heldig at møde julemanden?

Hos No217 kommer Rikke fra HONNING OG FLORA forbi vores butik kl. 12 – 14.
Man kan binde en lille sød julekrans, snakke om bolig indretning og smage vores gløgg.
Håber vi ses, Mette


Honning & Flora

Honning & Flora

Ja, kom og mød Rikke fra HONNING & FLORA.
Rikke besøger vores butikker i den kommende tid, hvor hun vil signerer hendes nye julebog. Rikke er også kendt fra LOPPE DELUXE på TV2, hvor hun og fru Larsen er mestre i gode loppefund.

Du finder Rikke …

Valby d. 24. november kl. 15 – 17
Bryggen d. 3. december kl. 12 – 14

Vi serverer gløgg begge dage i butikkerne.

Velmødt!

 

PS: Du kan også købe Rikkes nye julebog lige her på webshoppen

Julehjem med loppefund

Julehjem med loppefund


 

Sæt kryds i kalenderen TORSDAG D. 3. NOVEMBER 2016 kl. 18.00

Kom til en rigtig forkælelses aften i No217.

Vi har været så heldige, at vi denne aften får besøg af L:A bruket, Fabric Copenhagen & The Organic Company.

De vil fortælle om deres skønne produkter. Det vil på denne aften, være muligt at teste produkterne, samt at høre tankerne bag produkternes opståen.

Vi vil i No217 være vært for bobler og lidt andet lækkert.

 

Arrangementet koster 100 kr. men dette beløb vil vi fratrække jeres køb på aftenen.

I kan tilmelde jer arrangementet via dette link 

Tag din veninde, mor, søster eller andre, du har lyst til at bruge en skøn november aften med.

Håber vi ses, mange hilsner

Alle os i No217.


Værtsgave Paper Wine Bag - UASHMAMA

UASHMAMA paper products Photogrpahy John Fotiadis, Styling Casey Languillon Objet Trouve.

Til hyggelige sammenkomster sker det tit, at man har en fin buket blomster med til værtinden og en lækker flaske vin med til værten. Vi prøver i NO217 at finde på nogle lidt andre slags værtinde- og værtsgaver som er lidt sjove at få og som holder i længere tid end blomsterne og vinens levetid.

UASHMAMA’s (udtales Wash Mama) produkter er lavet af papir og designet og lavet i Lucca, Toscana.  Råvarerne til det papirlignende materiale er opdyrket i plantager og stammer IKKE fra skovrydning! Fremgangsmåden, hvorpå materialet til papirs produkterne fremstilles, er meget lig med måden man arbejder med læder på. Hvert stykke papir strækkes og hærdes, så det er i stand til at modstå hverdagen strabadser og kan holde til at blive vasket igen og igen.

En af UASHMAMA’s nye produkter er Paper Wine Bag som er den perfekte værtsgave. Paper Wine Bag er en papirspose med læderhank og en virkelig fed løsning til at opbevare en vinflaske på. Man kan fylde Wine Bag med isterninger omkring hvidvinsflaske, hvis man har posen stående udenfor ved terrassebordet, for posen er ikke vandtæt, men posen kan sagtens tåle at blive våd i bunden uden at gå i stykker. Ellers kan man selvfølgelig bruge fryseelementer der ikke drypper.

Så hvis du alligevel køber en vin som værtsgave, så hvorfor ikke give den i denne smarte Wine Bag, i stedet for i de kedelige vinpapkasser der alligevel bare skal smides ud.

Paper Wine Bag findes i NO217 i tre forskellige farver: Wine Bag – Grå, Wine Bag – Oliven og Wine Bag – Sort


Stjernesten

Kunne du godt tænke dig mere kærlighed og balance i dit liv? Så kan det være at de nye stjernesten fra Pernille Corydon kan hjælpe lidt til.

Vi er i No217 meget glade for Pernille Corydons smykker. De er virkelig smukke og vi elsker det enkle og stilrene look smykkerne har og det giver i butikken en lille smule glimmer imellem vores boliginteriør.

Stjernestene er det nye vi har fået ind i fra Pernille Corydons nye kollektion med fire forskellige sten i sterlingsølv eller forgyldt. Stjernestens vedhængende er smykker med personlighed inspireret af stjernenerne.  Hver smukke stjernesten har hver deres betydning og besidder særlige positive egenskaber. Nogle af stenene har særlige forbindelser til udvalgte stjernetegn, men alle stjernesten kan anvendes til alle stjernetegn.

Turkis - guld

Tukisen symbolisere kærlighed og harmoni. Himlens blå energi og jordens nærhed ligger i denne sten, som styrker kreativiteten og kommunikationen samt stimulerer intuitionen. Stenen symboliserer fred, harmoni, samhørighed og kærlighed og er særligt tilknyttet til Vandmanden, Fisken og Skytten.

Rosenkvarts - sølvRosenkvartsen giver balance, livskraft og en beroligende varm energi, den repræsenterer kærlighed og næstekærlighed. Rosenkvartsen afskærmer mod stråling og negative vibrationer og er særligt tilknyttet til Tyren og Vægten.Lapis Lazuli - guld

Den dybe blå Lapis Lazuli øger bevidstheden og giver afklaret hed. Lapis Lazuli er desuden en venskabs- og viljesten, som styrker tålmodigheden og stimulerer intuitionen og er særligt tilknyttet til Tvillingen, Jomfruen, Vægten og Skytten.
Ametyst - sølvAmetysten er en varm og beskyttende sten. Stimulerer den logiske sans og giver mod til at tage vigtige beslutninger. Fremmer intuition, åndelig udvikling og klarsyn. Inspirerer desuden til kreativitet. Særligt tilknyttet til Vandmanden, Fisken, Jomfruen, Skorpionen og Skytten.


 

Inspired-by

Photo by Inspired-by

Kan du godt lide en god udsigt?

I No217 har vi flotte udsigter og motiver på tørklæder i bomuld, silke og uld og i de smukkeste farver, som passer til både bukser og kjole, inden- og udendørs brug.

Tørklæderne er fra det danske mærke Inspired-by, som i samarbejde med forskellige fotokunstnere har skabt et design med fotoprints af smukke omgivelser og fine farver, som f.eks. Copenhagen View der viser Københavns tage set fra tårnet på Christiansborg en sommerdag.

Fotoprintene er både smukke og sjove og hvordan du end bruger dit tørklæde – om halsen, i håret eller på andre måder, så er der muligvis et af tørklædernes motiv der passer specielt godt til dig eller en god veninde. Forær f.eks. et tørklæde af Cherry Flowers i Frederiksberghave til en du holder af, som kommer fra Frederiksberg eller tag Dyrehaven om halsen under kraven, når du skal med familien på tur i dyrhaven.

De forskellige fotoprints forstiller naturen, bygninger, gader, vand og luft, en genkendelig udsigt eller et sted du elsker at være. Er man ikke til farver, findes nogle af fotoprintene i sort/hvid. Det gør ikke noget, at man ikke kan se hvad fotoet forstiller, når man har tørklædet på, de smukke farver i de forskellige fotoprints skaber et smukt farverigt mønster, når de er på.

Hvilken udsigt passer bedst til dig?

Tørklæder med udsigt - AlhambraTørklæder med udsigt - Cherry Flowers

Street ArtCopenhagen View

1dyrehaven Street Art - tørklædeAlhambra - tørklædeCherry Flowers - tørklæde1marselisborg

SluseholmenAlbatros2Produkt_in8tal2Produkt_reflection1produktfoto_toerklaede-kbh_tag_no217

 


PÅSKE i metal og glas

Photo by Byliving Copenhagen

Påsken er lige rundt om hjørnet og vi ønsker os lækkert vejr, så vi kan komme i haven og gøre den klar til foråret og vi ser frem til hyggelige påskefrokoster med familie og venner. 

Det kan også være at der er tradition for påskerengøring? Vinduer der skal pudses, gulve der skal vaskes og sengetøj der skal luftes ud – eller lyder det kedeligt? Fordelen ved at få det gjort er, at når man er færdig, er hjemmet så dejligt at være i og man får lyst til at flytte lidt rundt på sine ting og indrette sig lidt, lave fine opstillinger med blomster i vaser og pynte lidt op til påske.

Pynt op til påske f.eks. med disse rå metalæg på fod (som kun er til at finde i butikken). Disse metalæg kan sagtens bruges til pynt også selvom det ikke er påske synes vi. Det rå look de har, ser godt ud i andre fine opstillinger i vindueskarmen. De fine glasklokker har vi både på webshoppen og i butikken. Glasklokkerne er en flot måde at udstille og få fokus på sit yndlings nips eller stil en hyacint råt op og ned uden krukke, som på billedet ovenover, det er både smukt og anderledes.

Lukket glasklokke findes her: Glasklokke
Glasklokken findes også med hul i toppen, så man kan have et lys i, her: Hurricane

 

Påske i metal og glas3MetalaeghvidMetalaeggrøn

 


VÆRTINDEGAVE

Meraki Konjac-svampe 100% biologisk nedbrydelig, en dejlig værtindegave.

Leder du efter en lækker værtindegave og det skal gerne være noget andet end den traditionelle blomst? Hvad med en lækker ansigts-scrub i form af en svamp – Konjac-svamp fra Meraki? Den holder i længere tid end en buket blomster og giver en lækker og ren hud.

Hvis du er inviteret til en dejlig middag hos en veninde en aften, vil du måske gerne have en lækker værtindegave med til hende, da hun bruger tid, på at gøre det rigtig lækkert for jer, som besøger hende.

I No217 har vi boliginteriør, men også lækre ting til en selv, som kan bruges som dejlige værtindegaver. Smykker, tørklæder, cremer og scrubs, som vil gøre en hver værtinde glad for, hun inviterede jer. F.eks. de lækre Konjac-svampe fra Meraki til ansigtet, der giver huden en sund og frisk glød.

Meraki’s Konjac-svampe findes i tre forskellige farver, til forskellige hudtyper:
Konjac hvid – Alle hudtyper, renser og fjerner døde hudceller blidt og skånsomt.
Konjac grøn – Tør, moden og solskadet hud
Svampen indeholder grøn te, som er kendt for sine helende og beskyttende egenskaber.
Konjac sort – Kombineret, uren og fedtet hud
Denne vaskesvamp er specielt velegnet til fedtet og uren hud. Svampen indeholder aktivt kul, der absorberer overskydende olier fra huden, mens den samtidig dræber bakterier.

Og man må også gerne købe en til sig selv:)

VÆRTINDEGAVE - NOGET ANDET END EN BLOMST Meraki - konjacVÆRTINDEGAVE - NOGET ANDET END EN BLOMST Meraki konjak sortVÆRTINDEGAVE - NOGET ANDET END EN BLOMST Meraki konjac sort


HK-taburetHK-mangostemning

Vi elsker træet og vi elsker det i hjemmet. Det tilføjer noget råt til vores indretning og det smukke rå træ passer godt blandet med keramik, glas og tekstiler.

Det hollandske design brand HK Living laver nogle fede ting i træ, som f.eks. denne smukke rustikke trætaburet udført i Suar træ, kan bruges som et lille bord til at stille fra på, som ved siden af sengen som sengebord eller i gangen som taburet når skoene skal bindes.

Gør bordopdækningen lidt anderledes og rå med disse mangotræstallerknerne til forretten oven på de traditionelle hvide porcelæns middagstallerkner.

De rå knager, stadig med bark, får naturen ind i hjemmet og er praktisk til at hænge frakken fra sig på. Og selvom manden siger ”Det kan man da lave selv” hvornår får han det så gjort?

Se andre fede ting fra HK Living her: HK Living

twighooks


 

Pernille Corydon

Gør hverdagen til en fest og lad det glimte lidt under striktrøjer, huer og halstørklæder.

Selvom det er koldt udenfor og det rareste er at påklæde sig jeans og varme striktrøjer, så behøver det ikke at være kedeligt. Brug lidt mere tid på detaljer og smykkerne. Som f.eks. dette smukke stilrene armbånd – Open Coin Bracelet – fra Pernille Corydon, i guld med de bløde runde former, som sagtens kan bruges alene, ved siden af armbåndsuret eller i kombination med andre armbånd, som disse knyttede armbånd med perler, du kan finde i butikken til 120 kr. stk.

I ørene ser det godt ud, hvis man kombinere forskellige små enkle feminine øreringe, der glimter inde bag håret.

Se vores udvalg af øreringe her: Øreringe

Pernille Corydon

 


Meraki towel klips La Bruket

La bruket saltskrub Bambus stige

HK-living bad aperie no217

 

Gør noget mere ud af morgenritualet og brug lidt mere tid på badeværelset. Et langt og varmt bad er virkelig lækkert og afslappende og der er nok mange af os, som har brug for, at sætte tiden lidt i stå og bruge lidt mere tid på os selv. Gør derfor badeværelset til et lækkert sted at være med tæpper, lækre håndklæder, smart opbevaring og fine detaljer og smør dig ind i creme og scrubs, så du føler dig rigtig lækker.

Håndklæder Towel clipsCross Box – Bambus stige – Hvid kasse med låg – L:A Bruket – Marmor bakke Spejle

 


Gaven til bedsterne - All on a string - Lime

All on a string – Lime

Hvad skal man give en der har alt?

Sådan føles det lidt når man skal finde gaver til bedsterne – bedsteforældrene. For når man har haft et langt liv, så har man samlet sig en masse ting med sig i løbet af det og man mangler faktisk ikke noget, kun at den dejlige familie kommer på besøg. Men derfor har vi ikke lyst til at komme tomhændet til deres fødselsdage og det ender altid med at bedstefar får endnu en Gammel Dansk og bedstemor får tørklæde nr. 121.

All on a string fra By Wirth, er et af vores forslag til en god og anderledes bedsteforældre-gave. Den findes i fem forskellige farver og kan holde op til otte tegninger, fotografier eller postkort. Så få børnene til at tegne en tegning pak den ind sammen med All on a string – By Wirth.

All on a string findes i: Blå, Lime, Peach, Sort Og Grøn

Gaven til bedsterne - Allonastring-bywirth   Gaven til bedsterne - All on a string - by wirth


Hyggen i hjørnet

Ååh, hvor vi hygger os i øjeblikket og selvom det blæser koldt udenfor, driller solen os på den skyfrie blå himmel, så de små erantisser kigger op fra bedene, i håb om at det er forår.

Men der er lidt tid endnu og det kan sagtens nå at blive frost igen. Så hvad er mere hyggeligt end at drikke mere te og varme os under varme tæpper i det hyggeligste hjørne af hjemmet, imens vi læser blade og bøger. Hvis de alle er læst, kunne man også sætte sig til at tegne, det er et dejligt tegne vejr – hvis man ellers kan finde sin kreative side frem.

Her er lidt af vores forslag til hyggen i hjørnet:

HYGGEN I HJØRNET

HK Living taburetten kan sagtens bruges som et lille bord, hvor blade og tekoppen kan stå.

 

 

 

Globe el-pæreHvid porcelænsfatningKrusSidetallerkenBlyantChokolade – Skammel – SkindStolPudeTæppeCross Box – TekandeLampeGlasSkeSkålFlise – Bakkebord

 

 


Be-poles papirspose

Den brune papirspose, ser virkelig fin ud med grønne planter i. F.eks. en høj kaktus

Er du også en smule frankofil ligesom os? Stemningen, stilen og deres smukke sprog er lige noget for os og vi drømmer os ned på en fortovscafe i Paris blandt kunstnere og lokale og bestiller en café au lait avec un croissant og lader som om vi kan flydende fransk…

– Men det kan vi ikke. Og når vi så vågner igen fra vores franske dagdrømme og opdager at vi ikke er i Paris, så må Paris jo komme til os.

Denne meget skønne papirspose fra det franske firma Le Studio Be-Polês kan bruges i hjemmet f.eks. til papirkurv, legetøj, vasketøj, planter, strikketøj eller helt anden opbevaring – virkelig dekorativ papirspose som kan styles flere steder i hjemmet og den franske tekst Le sac en papier på den ene side, giver den franske stemning vi drømmer om.

Papirsposen er af grenbrugspapir og kan bruges igen og igen, jo mere den bliver brugt – jo mere patina får den og det får den kun til at se mere lækker ud.

Bliver man træt af det franske, står teksten på engelsk på den anden side af papirsposen.

 

 

Be poles papirspose

hvid-papirs-pose


PF-blog

Pernille Folcarelli’s grafiske tryk er simpelthen så smukke. De grafiske bearbejdninger af planter og elementer fra den nordiske natur, gør det nemmere for os at bringe naturen ind i vores hjem (planterne er nemme at holde, de skal ikke vandes) og det rolige nordiske look er med til at gøre hjemmet hyggelig og afslappet.

Øverste billede viser Pernille Folcarelli’s nye tryk, som vi også snart får i butikken. De ser super skønne ud i ramme, men læg også lige mærke til fjer-trykket uden ramme, men en klemme som ophæng i stedet. Dette er en utrolig nem og fin løsning til billede ophæng og hvis du er en af dem der skifter billederne på væggene ud, som vi andre skifter sokker, så er det jo den perfekte løsning.

Klemmen findes i NO 217 i tre farver – guld, sort og sølv, og vi synes det er en rigtig fin detalje til billede ophæng. F.eks. til Pernille Folcarelli’s tryk, som kan ses her – Pernille Folcarelli.

 

produktfoto_Clipsmessing_no2171produktfoto_Clipsmessing_sortproduktfoto_Clipssoelv_no2171-570x708


UUHH, DET ER KOLDT UDENFOR...

Det er koldt udenfor, vi pakker os ind i huer og vanter, strømper og varme frakker, for vejret kan ikke beslutte sig for om der skal være sne eller ej . Når solen skinner og frosten glitrer i sollyset, er vinteren virkelig smuk og vi nyder det smukke vejr med en kold spadseretur i det kolde vejr og det kræver at hele vinteruniformen skal på igen.

Men når lårene så er rigtig gennemkolde og næsen snøfter, er det lækreste så ikke bare, at pakke sig ind i puder og tæpper og drikke en varm kop te. Servér f.eks. teen i Bungalows fine tesæt i den mintgrønne farve. Der er tekande, fine krus og små skåle til lidt sødt (som vi fortjener efter en spadseretur).

Svøb dig så ind i en blød plaid i Silkevelour fra Fabric Copenhagen og den smukke pude med grafisk tryk fra Pernille Folcarelli. Så bliver det ikke lækre.

FABRIC COPENHAGEN PLAIDPF-sortfjer

 


VI ELSKER MESSER!!

Vi elsker at tage på messer og i sidste uge besøgte vi messen Northmodern i Bella Center, for at lade os inspirere lidt til butikken – og det må man sige vi er blevet. Grønne farver, daybeds, fint keramik, bløde puder, lækre dufte, og rustikke spejle.

Vi glæder os helt vildt til de nye varer vi har bestilt. F.eks. denne skønne chaiselong i øverst, midterste billede, i teaktræ og lyst koskind, som man ligger så lækkert i. Vi kan lige forestille os den med et fåreskind, et lunt tæppe, en varm kop te og en god bog, så bliver det ikke bedre i denne kolde tid og samtidig ser den bare virkelig godt ud.

Produkt_skinstorproduktfoto_Sari4_no217